Celesi TGS

Celes TGS

Celesi TGS perdoret vetem tek veglat Technogym. Keto vegla pervec vendit qe kane enkas per TGS kane dhe nje monitor nga ku matet harku I levizjes se ushtrimit dhe ne kete menyre muskuli punon gjate gjithe kohes pa nderprerje dhe artikulacionet nuk demtohen nga levizja.


Mbasi behen Testi Cardio, I Forces, dhe Body Analyzer instruktori ne baze te ketyre testeve dhe duke ju referuar dhe objektivit te klientit harton programin e klientit dhe e shkarkon tek celesi TGS.


Celesi TGS mban te dhenat e klientit, programin e personalizuar, kalorite qe shpenzon, menyren e ekzekutimit te ushtrimit, muskujt qe punojne, distancen qe ai pershkon, por mbi te gjitha celesi TGS te njofton ne momentin qe klienti duhet te beje testet te cilat behen 1 here ne muaj. Klienti perballet me testin dhe shikon ecurine qe ka nga muaji ne muaj ne baze te krahasimit te testeve. Pra pervec instruktorit aktiv qe kemi tek salla Fitness kemi dhe instruktorin pasiv qe ndjek klientin hap mbas hapi.