Lipomassage

Sekretin e trupit perfekt do t’a zbuloni permes seancave LPG!


Pakeson ne menyre te theksuar pamjen si lekure portokalli qe krijohet nga celuliti. Eshte cilesuar nga perdoruesit e saj si aparatura e vetme me rezultate te dukshme ndaj celulitit. Drejton konturet e trupit ne pjeset ku aplikohet, ul edemen (enjtjen), shton qarkullin e gjakut dhe ben ne kete menyre qe lekura te rigjallerohet dhe lemohet.

Lipomassage : elasticitet, kontura, tonifikim.


Aparatura ekskluzive.

Trajtimet lipomassage mund te behen vetem me aparaturat LPG , CELLU M6 dhe LIPO M6.


Zakonisht aplikohet nje pakete prej 15 seancash, 2 ose 3 here ne jave.Lipomassage – program hap pas hapi :


Lipo – foto

Foto evaluimi ne menyre precise tregon zonat problematike.

Lipo- evaluimi

Kerkimi i indeve dhjamore ne menyre qe te percaktohet strategjia e trajtimit.

Lipo – percaktimi i zonave

Percaktimi i drejtimeve te punes dhe pjeseve problematike mbi veshjen e LPG.

Lipo – izolimi

Kontraksionet muskulore ndihmojne ne ndarjen e shtresave te indeve per trajtime precize te shtresave dhjamore te lokalizuara.


Edhe per meshkujt...
Lipomassage eshte shume efikase edhe per meshkujt :
-barku, beli, gjoksi...

Lipomassage – ndihmon kur dieta dhe ushtrimet nuk kane efekt!

Ushtrimet e rregullta, ushqimi i shendetshem, planet qe lidhen me humbjen e kilogrameve te tepert...
Keni bere gjithcka per ti hequr ato grumbullime dhjamore ne trupin tuaj, mirepo shtresat dhjamore rezistente thjesht nuk largohen! Lipomassage eshte zgjidhja jokirurgjikale per shtresat dhjamore, celulitin, lekuren e leshuar dhe te plogesht. Interesohuni te terapisti juaj per te gjitha avantazhet e ketij trajtimi i cili eshte shkencerisht i verifikuar.

"Lipomassage Plotesim i perkryer i trajtimit te cilen e kam menduar per klientet e mi te famshem.”

Gunnar Peterson, personal trainer i te famshmeve, bazohet ne lipomassage.
Kur personat e famshem edhe pse jane ne forme te mire dhe bejne menyre jetese te shendetshme, jane te ballafaquar me grumbullime jo estetike te shtresave dhjamore dhe celulitit; por kur ata deshirojne te mbajne permasat seksi te trupit te tyre – personal traineri amerikan i ndihmon me lipomassage. Si femrave ashtu edhe meshkujve, lipomassage ju jep atyre prekjen e fundit ne krijimin e pamjes perfekte.