Parukeri

Firmat me te njohura te L’Oreal dhe Elgon vijne ne parukerine e Nobis Wellness Center. Pas nje seance relaksi apo sportive brenda qendres, ambjentet e parukerise si dhe stafi profesionist i saj do tju bejne te ndiheni mire edhe me lookun tuaj.