Parukeri

Firmat me te njohura te L’Oreal dhe Elgon vijne ne parukerine e Nobis Wellness Center. Pas nje seance relaksi apo sportive brenda qendres, ambjentet e parukerise si dhe stafi profesionist i saj do tju bejne te ndiheni mire edhe me lookun tuaj.


 • Larje Koke
 • Krehje
 • Krehje Floku i Gjate
 • Prerje
 • Qethje
 • Difuzor
 • Boje Majirel 1 Gr
 • Boje Luo 1 Gr
 • Boje Inoa(pa amoniak) 1 Gr
 • Stilim
 • Make Up/Truk
 • Onde Me Mashe
 • 300 Leke
 • 500 Leke
 • 700 Leke
 • 700 Leke
 • 500 Leke
 • 400 Leke
 • 60 Leke
 • 70 Leke
 • 90 Leke
 • 1500 Leke
 • 1500 Leke
 • 1000 Leke