TRAJTIME DUARSH & KEMBESH
 • Lyerje Thonjsh
 • Manikyr
 • Manikyr Dhe Trajtim(me Parafine)
 • Pedikyr
 • Pedikyr Dhe Trajtim(me Parafine)
 • Akrilik
 • Mbushje Akrilik
 • Vetulla
 • Design
 • Xhel
 • Mbushje Xhel
 • Xhel Lcn
 • Mbushje Xhel Lcn
 • 300 Leke
 • 1000 Leke
 • 2000 Leke
 • 1500 Leke
 • 2500 Leke
 • 2500 Leke
 • 2000 Leke
 • 300 Leke
 • 200 - 1000 Leke
 • 2000 Leke
 • 1500 Leke
 • 3000 Leke
 • 2500 Leke