Shkolla e Notit per Femije


NOBIS ofron kurse noti, sipas niveleve te caktuara, duke filluar: A-B-C-D-E-F-G-H
Perpara se te fillojme kursin, behet nje prove per te percaktuar nivelin e caktuar. Kalimi nga nje nivel ne tjetrin shoqerohet me nje certifikate per perfundimin me sukses te nivelit te caktuar. E rendesishme ne punen tone eshte MESIMI dhe ARGETIMI i femijeve duke e dashur ujin.


Shkolla e Notit per te Rritur


Ofron kurse noti per te rritur, ne baze te niveleve te caktuar:
FILLESTAR
MESATAR
AVANCUAR
Aktiviteti per te rritur ka nje rendesi te vecante dhe kerkon vemendje te vecante ne te cilen nderton nje element te ndjeshem dhe delikat ne baze te kerkesave te dhena. Arsyeja perse te beni kete aktivitet te vazhdueshem? - Ju ofrojme nje ambjent te kenaqshem, ku te dini te gjykoni, kritikoni, dhe te jeni kerkues ne lidhje me kerkesat tuaja.

Aktivitete Fitness ne UjeAcqua Gym


Levizjet motorike te shoqeruara me muzike dhe rezistenca qe uji i ushtron levizjes, duke bere harxhimin e kalorive. Dy objektiva fondamentale: stervitje kardiovaskulare dhe efikasitet muskular. Eshte me intense se gjimnastika e embel, per njerez me dinamik dhe te stervitur.
Instruktori do jete me kerkues dhe do propozoje nje program fitnesi me leksione tonifikimi te alternuar me leksione aerobike duke u ndalur ne grupe te ndryshme muskujsh.

Hydro Bike


I jepet bicikletes ne uje duke shfrytezuar perfitimet e bicikletes duke i integruar me ushtrime per pjeset e siperme. Pune shume intense dhe motivuese.

Acqua Circuit


Aktivitet qe ndjek tendencen e fitnesit ne uje, eshte nje leksion i propozuar ne menyre cirkuite. Cirkuiti parashikon ne cdo ndalese pune per krahet/shpatullat per kembet, vithet dhe adominalet. Aktivitet i ndryshem, dinamik dhe asnjehere i merzitshem per ate qe e praktikon.

Acqua Kombat


ky aktivitet eshte per ato qe duan fitnesin ne uje. Zhvillon sekuenca goditjesh pa fryme duke shfryre cdo instikt agresiv. Cdo leksion do ju drejtoje ne menyre progresive per te stervitur forcen, rezistencen, dhe shpejtesine ne uje. Atehere cfare ben? LUFTO…….

Tonic Gym


Versioni me impenjativ i acquagym, shume e pershtatshme per personat qe kane eksperience per fitnesin ne uje. Leksionet 45 minuteshe do te kerkojne nje impenjim te madh fizik me perfitime ne te gjitha pikepamjet.

Bike & Gym


Nese ju pelqen bicikleta, leksioni qe po kerkoni eshte pikerisht Bike & Gym; 20 minuta mbi biciklete ujore dhe 20 minuta acquagym brenda te njejtit leksion.

Vaska Termale


Eshte nje element qe karakterizon qendrat e mireqenies dhe qe e kthen zonen termale ne nje moment relaksi dhe kujdesi per trupin tuaj. Uji termal diferencohet ne baze te sherbimeve, po ajo qe e ben nje qender termale te ndryshme nga tjerat eshte uji qe vjen e perdoret per trajtimet termale.
Karakteristikat qe ka uji termal eshte e perdorshme nga: artropatik qe duan te kurojne sistemin osteortikolar, persona qe kerkojne te relaksojne trupin dhe stresi i perditshem, gjithashtu dhe njerez qe i afrohen per arsye reabilituese.