Power Lift

Eshte nje bioteknologji qe trajton tonin, adipozitetet dhe celulitin duke cuar energji termike ne inde ne menyre uniforme me ane te radiofrekuences.


power lift

Power Lift ben:

 1. Rritjen e qarkullimit te gjakut
 2. Drenazh limfatik
 3. Trajton edemat e brendshme
 4. Ngrohtesi te thelle


Con energji ne inde duke stimuluar fibroplastet per te prodhuar kolagjen dhe elastine, duke I dhene tonin e duhur lekures.

power lift

Avantazhet e Power Lift:

 1. Rimodelon dhe Tonifikon
 2. Rezultat per nje kohe te gjate
 3. Rinon lekuren
 4. Stimulon prodhimin e kolagjenit
 5. Anti-rrudhe
 6. Hidraton
 7. Drenazh
Perdoret ne Trup dhe Fytyre


power lift

Perdoret ne keto tipologji lekure ne fytyre:

 1. Lekure e lodhur
 2. Dehidratuar
 3. Sensibel
 4. Mature
 5. Me kapilare


power lift

Ne trup perdoret:

 1. Ne pjesen e brendshme te krahut+pektorali
 2. Abdomen+Hijet
 3. Vithe+Kofsha jashte
 4. Kofsha nga brenda+Gjuri nga brendaAplikohet 2-3 here ne jave. Sugjerohen 12 seanca.


Si perdoret Power Lift?


Vendosen pllakat qe krijojne vale magnetike te cilat prodhojne nxehtesi. Punohet ne zonat me problematike me kohezgjatje te ndryshme.

Power Lift Tonifikon dhe Rimodelon