Restoranti


Tek Nobis Wellnes Center, per te gjithe anetaret e saj dhe jo vetem, gjendet restoranti i qendres. Nuk eshte thjesht nje restorant me gatime te shijshme, por nje ambjent per te bere sa me relaksuese e per ta permbushur me mire diten tuaj.