Shkolla e Notit per te Rritur


Ofron kurse noti per te rritur, ne baze te niveleve te caktuar:

FILLESTAR

MESATAR

AVANCUAR

Aktiviteti per te rritur ka nje rendesi te vecante dhe kerkon vemendje te vecante ne te cilen nderton nje element te ndjeshem dhe delikat ne baze te kerkesave te dhena. Arsyeja perse te beni kete aktivitet te vazhdueshem? - Ju ofrojme nje ambjent te kenaqshem, ku te dini te gjykoni, kritikoni, dhe te jeni kerkues ne lidhje me kerkesat tuaja.