Fitnes i lire + pishine e lire. Orari: 6:00-10:00. Nga e hena ne te djele. Aktivitet fitness dhe pishine. Pa kuote rregjistimi.
50 €/muaj, 500 €/vit.
Fitnes i lire + pishine e lire. Aktivitet fitness dhe pishine.
85 €/muaj, 800 €/vit.
Fitness dhe pishine te lira + spa 1 ore/dite me prenotim. Nga e hena ne te djele. Aktivitet fitness dhe pishine.
110 €/muaj, 1100 €/vit.

Numer i caktuar hyrjesh te lira ne ambientet e struktures.

10 aksese Gold Plus per 3 muaj 100 €
20 aksese Gold Plus per 3 muaj 150 €
30 aksese Gold Plus per 6 muaj 210 €
50 aksese Gold Plus per 6 muaj 300 €
100 aksese Gold Plus per 6 muaj 500 €
200 aksese Gold Plus per 1 vit 800 €
300 aksese Gold Plus per 1 vit 1000 €
Ditët: E Hënë dhe e Enjte
Orari: 18:15-20:00
Niveli: 12 leksione
6.5 €/leksion.

-Abonimi nuk është i transferueshëm.

-Anullimi i abonimit mund të bëhet vetëm brenda 24 orëve.

-Ëeshtë e detyrueshme pagesa e kuotës vjetore (20 euro) dhe byzylykut (7 euro).

-Në rast mosfrekuentimi të një nuaji të plotë, rimbursimi do të kryhet vetëm në qoftë se klienti bën një abonim tjetër.

-Nuk lejohet hyrja e fëmijëve nën moshën 16 vjeç në fitness dhe pishinë, dhe nën 18 vjeç në zonën SPA.