Trajtime Fytyre


Trajtime Estetike

Pastrimi I fytyrës specific

Pastrimi I fytyrës dhe zonat delicate

Trajtime Fytyre Bazë

Programi Eclat

Trajtim specific për tipologjinë e lëkurës. (30’)

Trajtime Fytyre Specifike (60’)

Programi Hidratues: Linje hidratuese qe mban ne nivelin e duhur ujin per nje kompaktesi, elasticitet te lekures dhe nje shkelqim te duhur.

Programi Sensitive: Linje qe trajton lekurat e ndjeshme duke arritur nje rezultat te dukshem dhe te menjehershem. Mban dhe forcon muret e kapilareve duke i dhene lekures nje ngjyre uniforme.

Programi Purifying: Linje per kerkesat e fytyrave te yndyrshme dhe te papastra qe con ne rezultate te dukshme dhe te qendrueshme.

Programi “Vitamin Line”: Linje kozmetike e teknologjise se larte qe i jep lekures rigjenerimin dhe vitalitetin e duhur per te gjitha tipet e lekures.

Programi Eternal: Linjë complete që përballon në mënyre globale fenomenet e lidhura me mplakjen e lëkurës.

Programi “Whitening”: Trajtim kundër njollave të shkaktuara nga dielli duke I dhënë lëkurës shkëlqim.

Programi “For Man”: Trajtime kozmetike të personalizuara për fytyrat mashkullore.

Programi “Glicolic”: Trajtim qe mundeson nxjerrjen ne siperfaqe te qelizave te reja dhe reduktimin e rrudhave, akneve dhe hiperpigmentimin. Me njerezultat tonifikimi dhe shkelqimi te dukshem.E RE

Trajtime Fytyre Speciale (60’)

Programi “Beverly Hills”:Trajtim qe mundeson nxjerrjen ne siperfaqe te qelizave te reja dhe reduktimin e rrudhave, akneve dhe hiperpigmentimin. Me njerezultat tonifikimi dhe shkelqimi te dukshem.E RE

Programio O2 Genesis: Trajtim specifik shoqëruar nga teknologjia me oksigjene cila  ka nje aksion rigjallërues aktiv ndaj qelizave të lëkurës; parandalon plakjen e saj.

Performance

Skin Test (10’):Një rrugë vërtetimi të shëndetit të lëkurës së fytyrës.

Power Lift:Aparature me ultratinguj. Rimodelon konturet e fytyres dhe te trupit duke pakesuar ne menyre te sigurte inestetismat e lekures.

Zero Fusion:Trajtim me ultratinguj efikas per uljen e indit dhjamor dhe rimodelimin e tij duke u bashkengjitur me drenazh per eliminimin e papastertive.