Trajtime Trupi


Trajtime speciale të trupit

Lëkurë e mëndafshtë (90’)

Trajtim purifikimi ekstrem që fillon në nivelin sipërfaqësor me ëmbëlsinë e mjaltit kozmetik të derdhur mbi gjithë trupin dhe vazhdon me efektin e mëndafshtë të ekstrakteve marine.

Scrub Trupi (60’)

Marino: shoqeruar me krem masazhi Argan

Orkide: shoqeruar me krem masazhi Avocado

Spices: shoqeruar me krem masazhi Jojoba

Programi Anti Celulit (90’)

Olistica: me baze bimore dhe vajra vegjetal sherben per relaksimin e muskujve, riaktivizimin e gjakut dhe drenimin e ujrave (lipideve).

Thalasso: vjen nga bota vegjetale, shkrin dhe modelon.

Thermae: mrekullia e ujrave termale sherben per tonifikim.

Bendazhi Crio (i ftohte) (60’):E RE

me nje efekt ftohes, tonifikues, stimulues ne qarkullimin e linfes me nje aksion lehtesues drenues dhe hidratues ndihmon ne uljen hidrike dhe ne rifitimin e elasticitetit.

Bendazhi Crio (i ngrohtë) (60’):E RE

me nje efekt ngrohes, hollues dhe modelues ndihmon ne mobilizimin dhe ruajtjen e ujit ne lekure dhe ne uljen e fryrjeve.

Trajtim Qafe dhe Dekolte (30’):E RE

Lëkura e qafës dhe dekoltesë është e brishtë dhe e hollë, dhe ka tendencë të plaket më herët. Për këtë arsye ajo kërkon kujdes të vecantë. Ky trajtim i mëndafshtë në sajë të parimeve ekskluzive dhe të cmuara hidraton, ushqen dhe mbron lëkurën duke i dhënë qafës dhe dekoltesë një përmirësim progresiv, kompaktësinë e duhur, dhe një veprim parandalues anti-rrudhë.

Trajtim Gjoksi (30’):E RE

Një trajtim për një zonë të tillë delikate e cila ndikohet nga kalimi i kohes.Veprimi i kombinuar i një kompleksi të pasur bimor efikas, përforcon dhe tonifikon indet e lëkurës se gjoksit, e cila është veçanërisht delikate.Lëkura jashtëzakonisht e butë do të fitojë kompaktësinë dhe njekohesisht do te duket e tonifikuar dhe e hidratuar.

Trajtim Shpine (30’):E RE

Nje trajtim ideal per te gjithe ata qe kane problem me aknet ne shpine. Trajtimi perbehet nga pastrimi i pikave te zeza te shpines, dhe me pas nga trajtimi i tyre me produktet e linjes “Purifying” e cila ka rezultate te dukshme ndaj papastertive.

Bendazhi Crio (i ftohte) (60’):E RE

me nje efekt ftohes, tonifikues, stimulues ne qarkullimin e linfes me nje aksion lehtesues drenues dhe hidratues ndihmon ne uljen hidrike dhe ne rifitimin e elasticitetit.

Bendazhi Crio (i ngrohtë) (60’):E RE

me nje efekt ngrohes, hollues dhe modelues ndihmon ne mobilizimin dhe ruajtjen e ujit ne lekure dhe ne uljen e fryrjeve.


Depilim Cilesor

Trupi Komplet

Këmba komplet + Bikini

Parciale + Bikini

Këmba komplet

Bikini

Krahët

Sqetullat

Beauty Day

Lekure e Mendafshte Trupi dhe Fytyra (90’):

Trajtim purifikues luksi I cili fillon me embelsine e mjatit kozmetik ne siperfaqe dhe me pas deperton thellesisht ne lekure me efektin e ekstrakteve marine. Mbas ketij trajtimi ju perfitoni nje lekure trupi dhe fytyre krejtesisht te mendafshte. Shoqeruar me nje nga trajtimet specifike te fytyres

Performace

Body Analizer (10’): vlerësim i masës trupore për të përmirësuar inestetizmat.

Power Lift: Aparature me ultratinguj. Rimodelon konturet e fytyres dhe te trupit duke pakesuar ne menyre te sigurte inestetismat e lekures.

Zero Fusion: Trajtim me ultratinguj efikas per uljen e indit dhjamor dhe rimodelimin e tij duke u bashkengjitur me drenazh per eliminimin e papastertive.