Zero Fusion

Eshte nje teknologji qe redukton adipidet ne volum. Ka nje efekt te shpejte pa dhimbje dhe jo invazive.


Zonat qe punohen:

  1. Abdomen (barku)
  2. Kofsha
  3. Vithet


Nepermjet efektit te ultratingujve adipidet shperbehen duke bere shkaterrimin e dhjamit me ane te vibracionit behet drenimi i tyre.


Punohet me nje frekuence Fr 16,000 Hz (16 KHz). Frekuenca eshte numri I cikleve ne sekonde. Duke aplikuar Zero Fusion formohen kavitacione, qeska te vogla me gaz, te cilat nen efektin e ultratingujve plasin. Kjo plasje shtyn adipidet, i shperben membranen dhe qeliza vdes. Me pas behet drenazh duke i drejtuar keto mbetje ne sistemin linfatik sipas zonave perkatese.


Zero Fusion Dobesim dhe Drenazh


Aplikohet 1 here ne jave (6-12 seanca). Sugjerohen 12 seanca per nje rezultat perfekt.